Nieuwe website SVA

Nieuwe website en logo voor Stichting Verenigingsleven Arcen (SVArcen)

Stichting Verenigingsleven Arcen (SVArcen) is een samenwerkingsverband tussen de Koninklijke Harmonie Arcen, Jong Arcen, TC Arcen, DEV-Arcen, Kindervakantiewerk en AV Flash. Op bestuursniveau wordt er al een geruime tijd samengewerkt. Denk hierbij aan het afstemmen van verenigingsactiviteiten, gezamenlijke gedragsregels en Koningsdag.

SVArcen streeft naar een bruisend en vitaal verenigingsleven in Arcen. Veel verenigingen hebben moeite om de vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Door overkoepelende verenigingstaken in commissievorm op te pakken hopen we op termijn de vrijwilligers te ontlasten. Dit kan op allerlei gebieden. Denk aan gezamenlijke energie inkoop, verzekeringen en activiteiten. Momenteel wordt er een nieuwe bestuursstructuur ontwikkeld.

SVArcen wil ook meer zichtbaar worden in het dorp. Een eerste stap is het nieuwe logo en een nieuwe website. De nieuwe website staat middels een zogenaamde “widget” in verbinding met de verschillende verenigingswebsites. Belangrijk overkoepelend nieuws is binnenkort te vinden op www.svarcen.nl. Het inhoudelijke verenigingsnieuws blijft op de verschillende verenigingswebsites vindbaar. Wij denken dat we zo elkaars website gaan versterken.

www.svarcen.nl