Even voorstellen: de nieuwe combinatiefunctionaris

Sinds 1 september 2015 is Freek Thoone gestart als combinatiefunctionaris voor SVArcen. Freek is in Arcen de opvolger van zijn oud collega Sjuul Kuijpers, die volledig les is gaan geven voor het Dendron College.

Hij is inmiddels 7 jaar werkzaam bij de gemeente Venlo, en heeft al verschillende functies bekleed. Freek is begonnen als buurtsportmedewerker, en later als coördinator bij de naschoolse activiteiten die door heel Venlo georganiseerd worden. Hij doet dit nu nog steeds voor 0,3 FTE. Daarnaast is hij nog voor 0,2 FTE verbonden aan Venlosche Boys; om hier een nog vitalere vereniging van te maken en ook de maatschappelijke betrokkenheid van deze vereniging te vergroten.

De laatste 0,2 FTE is Freek verbonden aan SV Arcen. Hij gaat hier proberen het goede werk van Sjuul voort te zetten, maar vooral ook uit te breiden.
De afgelopen 2 maanden heeft hij gebruikt om zich in te lezen in de samenwerking binnen SVArcen, en heeft ook afzonderlijk kennis gemaakt met alle voorzitters van de verschillende verenigingen.
"De eerste ervaringen zijn dat er veel enthousiasme is binnen de verschillende verenigingen, maar dat dit enthousiasme nu omgezet moet gaan worden naar zichtbare resultaten".

Lees HIER meer over combinatiefunctionaris Freek Thoone.