Bijzondere avond voor ouders en vrijwilligers


Op woensdag 17 januari 2018 houdt DV Arcen een GRATIS avond, voor al trainers / coaches, bestuurs- en commissieleden, MAAR ZEKER OOK VOOR DE OUDERS VAN JEUGDLEDEN.

Het thema is: hoe kunnen wij samen zorgen voor een cultuur waarin de prestaties verder verbeteren en onze club nog sterker wordt? We verwachten dat iedereen er is, maar vinden het wel fijn als je je van te voren aanmeldt (zodat we weten op hoeveel mensen we precies kunnen rekenen).
 
We zorgen voor een wel heel leuke bijeenkomst. Want wij brengen die avond de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!'. Dit mag je niet missen! Ook houden we het overzichtelijk: we vragen slechts 1,5 uur van jullie tijd.
 
De voorstelling is gebaseerd op o.a. ‘Wel winnen, hè!’, de schouwburgversie waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden en was in 2013 in Venlo te zien en in 2014 in Venray. De reacties waren zeer enthousiast.
 
Vervolgens gaan we kort met elkaar in gesprek over hoe wij bij onze clubs kunnen gaan werken aan een cultuur waarin onze sporters zich nog beter kunnen ontwikkelen, minder pubers afhaken, er minder incidenten zijn en we meer vrijwilligers krijgen.
 
We houden deze avond in samenwerking met Stichting Verenigingsleven Arcen. Daarom vindt de bijeenkomst op woensdagavond 17 januari plaats in MFA de Schans.
 
De inloop is vanaf 19.30 uur, de bijeenkomst zelf begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog wat te drinken met elkaar.  
 
Klik HIER om je aan te melden.
 
Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.datschietlekkeropzo.nl.
 
Tot woensdagavond 17 januari! We maken er met elkaar een inspirerende avond van.